Analytische Transmissionselektronenmikroskopie - Bauer, Hans-Dietrich, 1938- (Akademie-Verlag, 1986)
Obsahuje resumé v němčině, angličtině a ruštině
Keywords: elektronová mikroskopie; elektronová mikroanalýza; rentgenová elektronová spektroskopie; elektronová spektroskopie; electron microscopy; electron probe microanalysis; X-ray electron spectroscopy; electron spectroscopy