Komenský : Časopis pro učitele základní školy (Academie Jana Amose Komenského, oblast Brno, 1873)
Časopis pro učitele základní školy - nižší stupeň.
Rozsah a rozměry pro registraci: stránkováno průběžně, 175/250
Od r. 1999 podnázev: odborný časopis pro učitele základní školy
Keywords: učitelé základních škol; pedagogika; didaktika -- základní škola; časopisy