Mezinárodní marketing : nové trendy a reflexe změn ve světě - Machková, Hana (Grada, 2009)
Manažerská příručka shrnuje základní poznatky z odvětví mezinárodního marketingu.
Keywords: mezinárodní marketing; export marketing; učebnice; textbooks