Fyzikální chemie : laboratorní cvičení. Díl II. - Hálková, Jana; Rieglová, Jana; Rumíšková, Marie (Ivan Straka, 2000)
Učební text pro střední odborné školy s výukou studijního oboru Analýza potravin, předmět chemie
Keywords: fyzikální chemie -- úlohy; physical chemistry -- problems, exercises, etc; laboratorní cvičení; učebnice středních škol; laboratory manuals; textbooks (secondary)