Fyzikální chemie : laboratorní cvičení. Díl I. - Hálková, Jana; Rieglová, Jana; Rumíšková, Marie (Ivan Straka, 2000)
Učební text pro střední odborné školy s výukou studijního oboru Analýza potravin, předmět chemie