Na cestě za dítětem : dvě malá křídla - Konečná, Hana, 1961- (Galén, 2009)
Publikace je koncipována jako podrobná orientační mapa popisující veškeré dostupné cesty k rodičovství - od léčení neplodnosti přes metody umělého oplodnění až po adopci
Obsahuje seznam zkratek a slovníček pojmů
Keywords: neplodnost -- psychologické aspekty; rodičovství -- psychologické aspekty; bezdětnost -- psychologické aspekty; infertility -- psychological aspects; parenting -- psychological aspects; childlessness -- psychological aspects