In company. - Gomm, Helena (Macmillan, 2009)
Metodická příručka pro učitele angličtiny je součástí třetí úrovně - intermediate - kompletu jazykového kurzu In Company.
Keywords: angličtina; oborová terminologie; obchodní komunikace; ekonomie; English language; terminology (professional); communication in business; economics; metodické příručky; jazykové učebnice, texty, příručky (B); methodological manuals; language textbooks, texts, handbooks (B)