Surové kůže zahraniční (jejich hodnocení a přejímání) - Odehnal, Jaroslav (Státní nakladatelství technické literatury, 1958)
Základní poznatky o surových kůžích zahraničního původu, podmínky výroby, technika nákupu, příjmu a třídění. Závěrečné kapitoly popisují zásady bezpečnosti při práci, zkušenosti a formy práce úspěšných surovinářských kolektivů sovětských koželužných závodů.
1000 výt.
Přehl. známějších druhů zahr. surových hovězin podle zemí
Keywords: kůže (materiál); suroviny; vady materiálů; nákup; přejímka; příručky