Úprava spodkových usní - Müller, Jindřich; Binko, Ivan, 1911-1971 (Řada kožedělné literatury, 1956)
Příručka informuje o zařízení, o postupu a organizaci práce v úpravně, o údržbě strojů, úrazové zábraně a technologických výpočtech. V přílohách jsou uvedeny příslušné čs. normy. Autoři navazují touto publikací na svá dříve uveřejněná minima "Námok a loužení spodkových usní" a "Tříslení spodkových usní".