Úprava svrškových chromitých usní - Müller, Jindřich; Tomíšek, Miroslav; Pektor, Vladimír (Státní nakladatelství technické literatury, 1957)
Definice různých druhů svrškových usní, technologický postup jejich výroby, všeobecné pojednání o úpravářských přípravcích, strojovém zařízení, organizaci práce a pracoviště i technickém bezpečnostním zařízení. Připojeny jsou názorné tabulky a fotografie
1200 výt.
Keywords: koželužství; usně; tannery; hides and skins; úprava usní; sušení usní; broušení usní; žehlení usní; vrchové usně; příručky; handbooks, manuals, etc