Napínací úsek výroby obuvi : (Konfekční dílna spodková) - Pitner, Ladislav (SNTL, 1964)
Stručně seznamuje s technologií výroby obuvi podle výrobních způsobů, se základními materiály i organizací pásové výroby. Podstatná část příručky je věnována technologii napínacího úseku, popisuje jednotlivé pracovní operace a postupy i příslušné strojní zařízení.
910 výt.
Keywords: Obuvnictví; výrobní technologie; obuvnická technologie; napínání svršku; spodková dílna; učebnice středních škol