Pediatrie - Muntau, Ania (Grada, 2009)
Moderní vysokoškolská učebnice pediatrie obsahuje systematicky zpracované kapitoly, přehledná schémata etiologie, diagnostiky a léčby a barevnou obrazovou dokumentaci.
Přeloženo z němčiny ze 4., zcela přeprac. a aktualiz. vyd.
Keywords: pediatrie; pediatrics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)