Pediatrie - Muntau, Ania (Grada, 2009)
Moderní vysokoškolská učebnice pediatrie obsahuje systematicky zpracované kapitoly, přehledná schémata etiologie, diagnostiky a léčby a barevnou obrazovou dokumentaci.