Jaderná energie
Vědeckotechnický měsíčník zabývající se zejména výstavbou jaderných centrál, jaderného a chemického průmyslu a využitím radioizotopů ve všech oborech vědy, techniky, zdravotnictví a zemědělství.
Vydává: NUKLIN, Ústav jaderných informací
Text též cze, sla
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x40+4+4 s., 215/305
Keywords: energetika -- jaderná energie -- jaderný průmysl -- chemický průmysl -- radioizotopy -- využití -- technika -- zdravotnictví -- zemědělství; jaderná energie; časopisy