Glykoproteiny - Musil, Jan, 1927-1996 (Avicenum, 1978)
Monografie umožňuje získat jak všeobecné informace o tomto moderním odvětví biochemie bílkovin, tak i podklad pro využití těchto poznatků v aplikovaném výzkumu i v diagnostice chorob. Zabývá se izolací glykoproteinů z přírozených zdrojů, analytikou a metabolismem glykoproteinů, výskytem a vlastnostmi jednotlivých glykoproteinů nebo jejich skupin a významem glykoproteinů v lékařství.
1500 výt.
Věcný rejstřík
Keywords: glykoproteiny; lékařská biochemie; chemická analýza; metabolismus bílkovin