Jednotné analytické metody pro potravinářský průmysl. č. 20, Sýry, tvaroh a kasein /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků, 1958
Edition: 1. vyd.
Subjects:
Physical Description: 289 s. : il. 21 cm

Cover

LEADER 01284cam a2200361 a 4500
001 51917
003 CZ ZlUTB
005 20190826001556.0
007 ta
008 050723s1958 xr fr 0|0 0 cze d
040 |a ABA009  |b cze  |9 2  |e AACR2  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 543.06  |2 MRF 
080 |a 637.1/.3  |2 MRF 
080 |a 637.3  |2 MRF 
080 |a 637.356.2  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
245 0 0 |a Jednotné analytické metody pro potravinářský průmysl.  |n č. 20,  |p Sýry, tvaroh a kasein /  |c kolektiv autorů 
246 3 0 |a Sýry, tvaroh a kasein 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků,  |c 1958 
300 |a 289 s. :  |b il.  |c 21 cm 
650 0 7 |a analytické metody  |7 ph174607  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 7 |a tvaroh  |7 ph161668  |2 czenas 
653 0 |a kasein 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 4 
920 |a 000103618 
999 |c 51917  |d 51917 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664SÝRY  |7 0  |8 BOOK  |9 92739  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 030  |d 2009-04-27  |l 4  |o 664/SÝRY  |p 420010123965  |r 2019-08-26  |v 20.00  |w 2019-08-26  |x N:převod - TOMA;  |x 20100831  |y 05