|
|
|
|
LEADER |
01284cam a2200361 a 4500 |
001 |
51917 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20190826001556.0 |
007 |
ta |
008 |
050723s1958 xr fr 0|0 0 cze d |
040 |
|
|
|a ABA009
|b cze
|9 2
|e AACR2
|d ZLD002
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 543.06
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.1/.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 637.356.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Jednotné analytické metody pro potravinářský průmysl.
|n č. 20,
|p Sýry, tvaroh a kasein /
|c kolektiv autorů
|
246 |
3 |
0 |
|a Sýry, tvaroh a kasein
|
250 |
|
|
|a 1. vyd.
|
260 |
|
|
|a Praha :
|b Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků,
|c 1958
|
300 |
|
|
|a 289 s. :
|b il.
|c 21 cm
|
650 |
0 |
7 |
|a analytické metody
|7 ph174607
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mléčné výrobky
|7 ph122920
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a tvaroh
|7 ph161668
|2 czenas
|
653 |
0 |
|
|a kasein
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|d 4
|
920 |
|
|
|a 000103618
|
999 |
|
|
|c 51917
|d 51917
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 664SÝRY
|7 0
|8 BOOK
|9 92739
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 030
|d 2009-04-27
|l 4
|o 664/SÝRY
|p 420010123965
|r 2019-08-26
|v 20.00
|w 2019-08-26
|x N:převod - TOMA;
|x 20100831
|y 05
|