Nejen o sobě - Marvan, Jaroslav, 1901-1974 (Melantrich, 1975)
Posmrtně vydávané vzpomínky národního umělce, který vypráví o svém životě od dětství, mládí, studentských zážitků přes epizodu v úřednické službě, dlouhá léta v souboru Vlasty Buriana, ve Vinohradském, Komorním a Národním divadle až po nesčetné role ve filmu a televizi. Poutavě vypráví nejen o sobě, ale i o známých hercích kolem sebe, o domově i o světě.
33000 výt.
Obálka a vazba: Jaroslav Kubička
Keywords: herci -- Česko; Marvan, Jaroslav, -- 1901-1974; autobiografické vzpomínky; vzpomínky