Marketing inovací - Trommsdorff, Volker, 1943-; Steinhoff, Fee, 1974- (C.H. Beck, 2009)
Příručka shrnuje základní informace o jedné z cest vedoucích ke zvýšení konkurenceschopnosti v globálním prostředí - marketingu inovací.
Přeloženo z němčiny
Keywords: marketing inovací; innovation marketing; učebnice; příručky; textbooks; handbooks, manuals, etc