Marketing inovací - Trommsdorff, Volker, 1943-; Steinhoff, Fee, 1974- (C.H. Beck pro praxi, 2009)
Příručka shrnuje základní informace o jedné z cest vedoucích ke zvýšení konkurenceschopnosti v globálním prostředí - marketingu inovací.