POP - In-store komunikace v praxi : trendy a nástroje marketingu v místě prodeje - Boček, Martin; Jesenský, Daniel; Krofiánová, Daniela (Grada, 2009)
Příručka shrnuje základní informace o trendech a nástrojích marketingu v místě prodeje - in-store komunikaci.
Terminologický slovník
Keywords: marketingová komunikace; reklama a propagace; spotřebitelské chování; prodej; maloobchod; communication in marketing; advertising; consumer behavior; selling; retail trade; in-store marketing -- in-store reklama -- POP reklama -- POP komunikace; příručky; handbooks and manuals