Řízení výrobních zásob - Fasoljak, Nikolaj Dmitrijevič (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977)
Informuje o podstatě a významu výrobních zásob, o činitelích, jež ovlivňují jejich tvorbu, a rozebírá zákonitosti, které vedou ke změnám výrobních zásob. Zabývá se také metodologickými základy normování výrobních zásob a některými otázkami optimalizace.
2200 výt.
Keywords: výrobní management; řízení zásob