Prostorové zobrazování ve strojnictví - Salner, Artur (Státní nakladatelství technické literatury, 1954)
Praktická příručka i učebnice vysvětluje sestrojování prostorových průmětů methodami konstrukčními i pomocí rastrů a přístrojů; popisuje podrobněji použití perspektografů tuzemské výroby.
Věcný rejstřík
2200 výt.
Seznam obr. převzatých z cizích publ.
Keywords: technické kreslení; axonometrie; stroje; trojrozměrné zobrazení; učebnice středních škol