Prostorové zobrazování ve strojnictví - Salner, Artur (Řada strojnické literatury, 1954)
Praktická příručka i učebnice vysvětluje sestrojování prostorových průmětů methodami konstrukčními i pomocí rastrů a přístrojů; popisuje podrobněji použití perspektografů tuzemské výroby.