catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Česko-anglický slovník hotovýc...
Description
Česko-anglický slovník hotových jídel : dle Receptáře teplých pokrmů a Receptáře studených pokrmů
Saved in:
Bibliographic Details
Format:
Book
Language:
Czech
English
Published:
Ostrava :
AKS,
1994
Subjects:
hotová jídla
čeština
angličtina
oborová terminologie
ready-cooked meals
Czech language
English language
terminology (professional)
dvojjazyčné překladové slovníky
bilingual translation dictionaries
ISBN:
8085798220
Physical Description:
67 s. ; 30 cm
Cover
Table of contents
Holdings
More Information
Staff View
Description
ISBN:
8085798220
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Vliv pasteračních teplot na technologické vlastnosti chlazených hotových jídel
by: Smetanová, Veronika
Published: (2021)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Receptury teplých pokrmů
by: Runštuk, Jaroslav
Published: (2009)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Nutriční hodnocení hotových pokrmů
by: Ciprysová, Zuzana
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Receptury teplých pokrmů
by: Runštuk, Jaroslav
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Změny mikrobiologických hodnot hotových jídel v průběhu skladování.
by: Páterková, Anna
Published: (2010)
×
Loading...