Stavebnicová obchodní korespondence česko-španělská : tematicky řešený systém na bázi programovatelnosti s podrobným rejstříkem - Závada, Dušan, 1915-1993; Dynda, Antonín (Státní pedagogické nakladatelství, 1980)
Příručka obsahuje přes 5000 systematicky a přehledně uspořádaných nejčastějších stavebních prvků obchodních dopisů, z nichž může český korespondent sestavit většinu obchodních dopisů ve španělském jazyce.
Rejstřík hesel
5010 výt.
Keywords: španělština; čeština; obchodní korespondence; příručky