Příručka lepení dřeva - Eisner, Karel, 1908-1981 (SNTL - Státní nakladatelství technické literatury, 1966)
Po úvodních kapitolách o teorii lepení probírá příručka druhy lepidel a podrobně popisuje technologické postupy lepení v jednotlivých odvětvích dřevozpracovávajícího průmyslu včetně zařízení a pomůcek. Zvláštní kapitolu tvoří pojednání o lepení dřeva s různými nedřevěnými materiály a způsoby zkoušení lepidel a lepení v provozech.
2000 výt.
Slovníček
Keywords: lepení; dřevo; lepidla; klihy; příručky; učebnice středních škol