Vyhodnocování měření a početní metody v chemickém inženýrství - Pechoč, Vladimír, 1929- (Státní nakladatelství technické literatury, 1961)
Základy teorie chyb, statistických, numerických a grafických metod, obvyklých v chemickém inženýrství, aplikovaných na příklady. Uvedené postupy jsou použitelné i v jiných technických oborech.
1515 výt.
Věcný rejstřík
Keywords: analýza dat; teorie chyb; výpočetní statistika; grafické metody; numerické metody; chemické inženýrství; instrumentální analýza; výpočetní metody