Vyhodnocování měření a početní metody v chemickém inženýrství - Pechoč, Vladimír, 1929- (Řada chem. lit., 1961)
Základy teorie chyb, statistických, numerických a grafických metod, obvyklých v chemickém inženýrství, aplikovaných na příklady. Uvedené postupy jsou použitelné i v jiných technických oborech.