Kůže - guma - obuv : příručka pro prodavače obuvi - Rožek, Vlastimil (Vydavatelství vnitřního obchodu, 1960)
V první části popisuje příručka jednotlivé suroviny používané v obuvnickém průmyslu a jejich zpracování, ve druhé se zabývá vlastní výrobou i správným prodejem obuvi a uvádí odborné názvosloví.