Vincent van Gogh - Šmíd, Jiří (Tvar, 1950)
Soubor 11 barev. reprodukcí s úvod. studií o životě a díle umělcově
Keywords: Gogh, Vincent van, -- 1853-1890; nizozemské malířství; malíři -- Nizozemí; expresionismus (umění); obrazové publikace; biografie