Pozemní stavitelství pro 3. ročník středních průmyslových škol stavebních studijního oboru 36-326 pozemní stavby - Hájek, Václav, 1942- (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1977)
Třetí díl učebnice pojednává o izolacích proti vodě, zemní vlhkosti a otřesům, o tepelných a zvukových izolacích, dále o pokrývačských, malířských a zámečnických pracích. Věnuje také pozornost vytápění, větrání, elektrickým rozvodům, výtahů, lešení, speciálním dokončovacím pracím, provádění adaptací a rekonstrukcí staveb.
10200 výt.
Marginálie
Věcný rejstřík
S obr. a tb. v textu
Keywords: pozemní stavitelství; izolace staveb; vytápění; stavební dokončovací práce; rekonstrukce staveb; učebnice středních škol