Praha - Ehm, Josef, 1909-1989 (Panorama, 1985)
Resumé v angličtině, francouzštině, němčině a ruštině
Fotografie na předtitulní dvoustraně
Keywords: umělecké památky; architektonické památky; Praha (Česko); fotografické publikace