Světová ekonomická soustava - Tauchman, Josef, 1926-1983 (Academia, 1966)
Resumé v angličtině
Keywords: světová ekonomika; mezinárodní hospodářské vztahy; dějiny ekonomických teorií; socialistické hospodářství; kapitalismus -- ekonomické aspekty