Památník národního písemnictví na Strahově - Kubiček, Alois, 1887-1970 (STN, 1954)
Resumé v angličtině, němčině a ruštině
Popsáno podle tiráže
Snímky z archivu Památníku národního písemnictví
Keywords: klášterní knihovny; Strahov (Praha, Česko); Strahovský klášter; Památník národního písemnictví; Památník národního písemnictví. -- Knihovna; informační publikace