Vektorové prostory - Horský, Zdeněk, 1926- (SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1980)
Práce zkoumá obecné vlastnosti struktury vektorových prostorů a obsahuje aritmetické interpretace, které vyúsťují v nauku o lineárních algebraických rovnicích a jejich soustavách. Poslední kapitola je věnovánageometrickýminterpretacím a probírá základy analytické geometrie lineárních útvarů.
6300 výt.
Věcný rejstřík
Keywords: vektorové prostory; učebnice vysokých škol