Conversation française - Velíšková, Olga, 1929- (Státní pedagogické nakladatelství, 1973)
Kniha je určena pro studenty s předchozí znalostí mluvnice a základní slovní zásoby v rozsahu středoškolského studia. Ve 28 kapitolách, rozdělenych na dvě až tři části (A, B, popřípadě C), obsahuje moderně a zajímavě zpracovany konverzační materiál ve formě dialogů, vyprávěcích textů, ukázek z literatury a novin, doplněný důležitou slovní zásobou a bohatou frazeologií. Příručka je provázena fotografiemi, ukázkami reklam a vtipnými ilustracemi.
8000 výt.
Obálka: Pavel Teimer
Keywords: francouzština; konverzace; učebnice vysokých škol