Mluvíme francouzsky : příručka k televiznímu kursu francouzštiny - Spálený, Eugen, 1918-; Hořínek, Jindřich, 1919- (Jazykové příručky pro veřejnost, 1977)
Obsahuje text 39 lekcí televizního kursu francouzské konverzace pro mírně pokročilé. Obsah televizních lekcí doplňuje mluvnickým výkladem hrané scény, poznámkami k výslovnosti a mluvnickým cvičením. Mluvnické poznámky jsou zařazeny hned za hranou scénu.