Titan a jeho slitiny : výroba, zpracování a použití - Sedláček, Vladimír, 1923- (Státní nakladatelství technické literatury ; Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry, 1963)
Titan a jeho slitiny se v poslední době měrou stále rostoucí uplatňují v chemickém průmyslu a strojírenství. Autor obsáhl celou jejich technickou a dílem i ekonomickou problematiku. Dovídáme se o výrobě titanu a jeho slitin, jejich vlastnostech a povrchové úpravě, dále o výrobě a zpracování polotovarů, o spojování titanu svařováním a pájením. Závěrem jsou uvedeny i cenové problémy.
1410 výt.
Pozn.
Keywords: titan; metalurgie; slitiny titanu