Československá pediatrie : časopis Pediatrické společnosti (Práce, 1955)
Odborný časopis pro pediatry, chirurgy a další lékařská odvětví zabývající se dětskými chorobami.
Rozsah a rozměry pro registraci: 12x64+4 s., 215/305
Podnázev: časopis České a Slovenské pediatrické společnosti
Keywords: pediatrie; dětské choroby; časopisy