Česko-švédská konverzace - Groll, Jiří (Cizojazyčné konverzace, 1969)
Po stručném přehledu mluvnice a po běžných hovorových výrazech následují konverzační témata, obsahující slovní obraty a fráze hovorové švédštiny, která jsou provázena česko-švédským slovníčkem. Závěr přináší velmi užitečný přehled nápisů a zkratek.