Využití radioaktivity v technice - Broda, Engelbert, 1910-1983; Schönfeld, Thomas, 1923- (SNTL, 1959)
Základy nauky o atomech s úvodem do zákonů radioaktivity, jejího měření a do chemických pracovních metod s radioaktivními látkami. Použití radioaktivity v hornictví, v těžkém a lehkém průmyslu, metalurgii a chemickém průmyslu.
Dodatky
3200 výt.
Keywords: radioizotopy; radioaktivní indikátory; analytická chemie; radioaktivní prvky; neutronová absorpční spektroskopie