Food biochemistry and food processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hui, Y. H. 1940- (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Ames, Iowa ; Oxford : Blackwell, 2006
Edition: 1st ed.
Subjects:
ISBN: 9780470277577
9780813803784
0813803780
Physical Description: xiv, 769 s. : il. ; 27 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01276cam a2200361 a 4500
001 50340
003 CZ ZlUTB
005 20240911205755.0
006 m-----o--d--------
007 cr-|n-
008 050608s2006 iau | eng
020 |a 9780470277577 
020 |a 9780813803784 
020 |a 0813803780 
040 |a StDuBDS  |b cze  |c StDuBDS  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664:577.1  |2 MRF 
245 0 0 |a Food biochemistry and food processing  |h [elektronický zdroj] /  |c editor, Y.H. Hui ; associate editors, Wai-Kit Nip ... [et al.]. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Ames, Iowa ;  |a Oxford :  |b Blackwell,  |c 2006 
300 |a xiv, 769 s. :  |b il. ;  |c 27 cm. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
538 |a Způsob přístupu: WWW 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |7 ph115837  |2 czenas 
650 0 4 |a potravinářský biochemie 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
700 1 |a Hui, Y. H.  |q (Yiu H.),  |d 1940-  |7 uzp2006324739  |4 edt 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9780470277577  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a ER  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 50340  |d 50340 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ