Lepidla v dřevařském průmyslu - Eisner, Karel, 1908-1981; Berger, Vladimír (Státní nakladatelství technické literatury, 1958)
Příručka podává přehled lepidel na dřevo, popisuje jejich vlastnosti i možnosti použití, uvádí vzorce a teoretický výklad.
1700 výt.
Keywords: lepidla; dřevo; polyurethany; resoly; polyvinylacetáty; pryskyřice močovinoformaldehydové; pryskyřice fenolormaldehydové