Technické sklo v průmyslové praxi - Balcar, Vojtěch; Vykouk, Vlastimil, 1922- (SNTL, 1960)
Publikace seznamuje se strukturou a vlastnostmi technického skla, s jeho výrobou, obráběním, úpravami a montáží aparatur, hlavně potrubí, v různých výrobních odvětvích, kde je použití skleněných zařízení buď přímo nařízeno, nebo kde může nahradit jiné materiály
3300 výt.
Zn.
S fot., il. a grafy v textu
Keywords: sklo; tvarování skla; spojování materiálů; lepení; potrubí; technické sklo