Vady kůží a usní - Tomíšek, Miroslav (SNTL, 1957)
O specifických vlastnostech a vadách surových kůží a usní. V jednotlivých kapitolách jsou popisovány vady vzniklé za života a při porážení zvířete, nebo při pozdějším zpracování kůže (konzervování, uskladnění, při koželužské výrobě atd.)
1500 výt.
Keywords: kůže (materiál); usně; vady materiálů; leather; hides and skins; material defects; příručky; handbooks, manuals, etc