Kvalifikační požadavky na vzdělání v krajích České republiky - Koucký, Jan, 1953-; Lepič, Martin (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2008)
Resumé v angličtině
Nad názvem: Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, Středisko vzdělávací politiky
400 výt.
Keywords: vzdělávání; profesní kompetence; trh práce; studie