Přechod absolventů škol ze vzdělávání na pracovní trh - Zelenka, Martin (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2008)
Resumé v angličtině
Nad názvem: Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, Středisko vzdělávací politiky
400 výt.
Keywords: absolventi škol; trh práce; profesní uplatnění; studie