Evaluace, učitelé a vývoj středního školství v ČR - Koucký, Jan, 1953-; Kovařovic, Jan; Ryška, Radim (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2008)
Resumé v angličtině
Nad názvem: Univerzita Karlova v Praze, Pedagogická fakulta, Středisko vzdělávací politiky
400 výt.
Keywords: střední školy; pedagogická evaluace; učitelé; studie