Potiskování textilií ze syntetických vláken - Bella, Josef; Štěpánek, Oldřich; Pivec, Vladimír, 1953- (SNTL - Nakladatelství technické literatury ; ALFA - Vydavateľstvo technickej a ekonomickej literatúry, 1981)
Seznamuje s významem syntetických vláken v textilním tisku a probírá strojní zařízení, barviva a technologické postupy pro potiskování textilií ze syntetických vláken, a to jak klasickými, tak i moderními způsoby včetně způsobů nekonvenčních
Věcný rejstřík
Obálka a vazba: Vladislav Jacák
1800 výt.
Seznam používaných chemikálií
Keywords: textil; syntetická vlákna; potisky textilií; textilní technologie