Spišská Nová Ves - Kuruc, Jozef, 1933- (Osveta, 1979)
Ruské, německé a anglické resumé
Keywords: Spišská Nová Ves (Slovensko); turistické zajímavosti -- Slovensko; přírodní zajímavosti -- Slovensko; regionální geografie -- Spišská Nová Ves (Slovensko); fotografické publikace